úterý 12. června 2012

Nová kaple The new chapel


NOVÁ KAPLE PRO NESVAČILKU

Pro zájemce jsou ke stažení tři grafické studie Nesvačilské kaple.
1. verze (A77 ARCHITEKTI)
2. verze (A77 ARCHITEKTI)
3. verze - VÍTĚZNÝ NÁVRH
Vážení občané, mladí i starší, rodáci, podnikatelé, věřící i nevěřící, farníci a vy, kteří máte rádi Nesvačilku!
Dovolte, abychom vás oslovili ne úplně novou, ale naléhavou myšlenkou – zřídit novou kapli v obci Nesvačilka.
Občané obce se dodnes nemají kde scházet ke společným bohoslužebným shromážděním. Vždyť podobně jako různá uskupení a organizace mají potřebu a právo na místo, kde by se mohli scházet. Dočasně se tato situace řeší využitím prostor sálu obecního úřadu. Tento způsob však nemůže být trvalým stavem. Objekt zamýšlené kaple by měl sloužit široké veřejnosti, a to nejen jako místo různých obřadů pro spoluobčany, ale i jako prostor, který se svojí přirozenou povahou poskytne zázemí ke kulturnímu životu obce a zpravidla regionu. Konečně věříme, že se kaple stane zajímavým architektonickým objektem, který přirozeně nalezne své místo v kulturním dědictví našeho národa.
Nyní probíhají různá jednání ke zdaru této akce a v první polovině tohoto roku bychom rádi začali s hrubou stavbou.
Všechny vás naléhavě prosíme, abyste se i vy podle svých možností podíleli na tomto odkazu nám i budoucím. (Nezapomeňte, že souhrnný dar 1000 Kč a více za rok je odečitatelný od daňového základu.) Číslo účtu: 194556057/0300 Variabilní symbol: 1509002015
Za realizační tým s přáním všeho dobrého
Mgr. René Strouhal, duchovní správce obce Nesvačilka

VL

NEW CHAPEL FOR Nesvačilka

For those interested to download three graphic study Nesvačilské chapel.
First version (A77 ARCHITECTS)
Second version (A77 ARCHITECTS)
Third version - The winning design

Dear citizens, young and old, locals, business people, believers and unbelievers,parishioners, and you, who you love Nesvačilka!

Let us not contacted you a completely new, but the idea of ​​urgency - to establish a newchapel in the village Nesvačilka.

Citizens of the village is still no where to meet common worship assembly. Indeed, asvarious groups and organizations have a need and right to a place where they couldmeetTemporarily, this situation is handled using the space hall of the municipal office.This method can not be a permanent condition. The building proposed chapel wouldserve the general public, not only as a place for citizens of the various ritesbut also as a space that is its natural nature provide background to the cultural life of the village andthe region generallyFinally, we believe that the chapel will become interesting architectural object, which naturally finds its place in the cultural heritage of our nation.

Various negotiations now under way to success of this event and the first half of this year we would like to start with a coarse structure.

All I plead with you as you participate to the extent possible at this link for us and future.(Remember, the aggregate present CZK 1,000 or more per year are deductible fromtaxable income.) Account number: 194556057/0300 Variable symbol: 1509002015

For the Implementation Team with best wishes
Mgr. Rene Strouhal, spiritual community manager Nesvačilka


1 komentář: