úterý 4. prosince 2012

Do "Menesu" na film


Kino Měnín – program na prosinec 2012

Probudím se včera
Pátek 7. prosince, 20.00. Vstupné 59 a 49 Kč. Mládeži přístupný.
Věčně svobodný profesor češtiny Petr Kovář si díky třídnímu srazu uvědomí, že jediná dívka, kterou kdy miloval, byla jeho spolužačka Eliška. Tehdy v sedmnácti letech nenašel odvahu říct jí, že ji má rád, a ona se pak navždy vytratila z jeho života. Teď se mu však naskytne jedinečná šance. Nabídne se jako pokusná osoba ve firmě zabývající se cestováním v čase a vrací se na měsíc do roku 1989, kdy chodil na gymnázium. Tentokrát se mu po několika peripetiích podaří Elišku získat a prožije s ní pár krásných červnových dní, než se musí vrátit do současnosti... Filip Blažek a Jiří Mádl v hlavní roli české fantastické komedie. 120 minut.

Bitevní loď
Pátek 14. prosince, 20.00. Vstupné 59 a 49 Kč. Přístupný od 12 let.
Lehkomyslný Alex Hopper nikdy nechtěl sloužit u válečného námořnictva jako jeho starší bratr, kvůli velkému průšvihu ale musel. Nechtělo se mu ani požádat o ruku své dívky, dcery svého velitele. Nikdy také nechtěl bojovat proti mimozemské invazi. I k tomu ho okolnosti donutí – Alex se svou lodí se takřka osamoceně ocitne přímo uprostřed bojů o osud Země a v ostré akci přesvědčí o svých velitelských schopnostech... Akční sci-fi film USA. České titulky. 131 minuta. ŠÚ. 

Ve stínu
Pátek 21. prosince, 20.00. Vstupné 59 a 49 Kč. Mládeži přístupný.
Napínavý kriminální příběh, který se odehrává v Československu 50. let, v době před měnovou reformou. Kapitán Hakl (Ivan Trojan) vyšetřuje krádež v klenotnictví. Z běžné vloupačky se ale vlivem zákulisních intrik tajné policie začíná stávat politická kauza. Z nařízení Státní bezpečnosti přebírá Haklovo vyšetřování major Zenke, policejní specialista z NDR, pod jehož vedením se vyšetřování ubírá jiným směrem, než Haklovi napovídá instinkt zkušeného kriminalisty. Na vlastní pěst pokračuje ve vyšetřování. Může jediný spravedlivý obstát v boji s dobře propojenou sítí komunistické policie? Kriminální historický thriller v režii Davida Ondříčka. 106 minut.


V LEDNU 2013 UVEDEME: 
4. 1.  Útěk z MS-1  /  11. 1.  Gulliverovy cesty



Rezervace vstupenek – pokladna kina: tel. 724 910 784
ŠÚ – širokoúhlý film

Žádné komentáře:

Okomentovat