pátek 28. září 2012

Kino Měnín – program říjen 2012


Kino Měnín – program říjen 2012

Madagaskar 3 –  DĚTSKÉ PŘEDSTAVENÍ
Pátek 5. října, 18.00. Vstupné 59 a 49 Kč. Mládeži přístupný.
Hrdinové příběhu tentokrát cestují z africké pouště do Monackého knížectví a odtud napříč Evropou do vytoužené rodné zoo. Aby exotická čtveřice nebyla nápadná, připojí se
k mezinárodnímu kočovnému cirkusu. V patách však uprchlíci mají neúnavnou, zavilou policejní specialistku na odchyt zvěře Chantal DuBoisovou, pro niž jsou kořistí snů... Animovaná rodinná komedie USA. České znění. 94 minuty.

Líbáš jako ďábel
Pátek 12. října, 20.00. Vstupné 59 a 49 Kč. Mládeži přístupný.
Volné pokračování snímku Líbáš jako Bůh, ve kterém se objeví čtveřice stejných hrdinů.
Již v předchozím díle rozvedená Helena (Kamila Magálová) a čerstvě rozvedený František
(Oldřich Kaiser) spolu začínají žít, což se však nelíbí jejich bývalým protějškům Karlovi a Bohunce (v podání Jiřího Bartošky a Evy Holubové). Když milenci ujedou do Maroka, kde uvíznou bez prostředků, jejich expartneři se vydají za nimi. Jenže autokar s Bohunkou je unesen... Česká komedie Marie Poledňákové. 113 minut. ŠÚ.

Love
Pátek 19. října, 20.00. Vstupné 59 a 49 Kč. Přístupný od 12 let.
Hlavní hrdina Maťo bydlí společně s kamarádem Tomášem na sídlišti v Bratislavě a nežijí si vůbec špatně. Dennodenně se však pohybují za hranicí zákona, protože se živí krádežemi aut. Jednoho dne vstoupí do Maťova života studentka Veronika, do níž se zamiluje a chce kvůli ní s dosavadním způsobem života skoncovat. Je však až příliš v područí svého kamaráda... Slovenský kriminální milostný příběh. 90 minut.

Tady hlídám já
Pátek 26. října, 20.00. Vstupné 59 a 49 Kč. Mládeži přístupný.
Maminka Julie má starosti s hyperaktivní dcerkou Kačkou. Julie má před svatbou s úspěšným chemikem Herianem, který plánuje předsvatební cestu do Řecka. Zapomněl však na Kačenčina nového přítele, mluvícího jezevčíka Huga. Celá rodina se díky spiknutí holčičky a psa ocitne na prázdninách uprostřed šumavské „divočiny“. Veškeré plány berou za své ve chvíli, když dcerka se psem potkají někoho, kdo jim rozumí... Česká rodinná komedie. 107 minut.


V LISTOPADU UVEDEME: 
2. 11.  Planeta 51  /  9. 11.  Železná lady  /  16. 11.  Okresní přebor
23. 11.  Doba ledová 4  /  30. 11.  Muži v černém





Rezervace vstupenek – pokladna kina: tel. 724 910 784
ŠÚ – širokoúhlý film

Žádné komentáře:

Okomentovat